Afgelopen weken ben ik door Kirsten behandeld met dry-needling. Tijdens de behandeling bleek mijn nek ook vast te zitten. Daarop heeft Kirsten een collega manueel therapeut ingeschakeld die op dat moment mijn nek kon losmaken; “2 vliegen in 1 klap” Fijn dat het team binnen Novum met je meedenkt en ik weer klachtenvrij ben na paar effectieve behandelingen.

Joell

Ik ben heel erg tevreden over de fysiotherapiebehandelingen. Binnen 5 behandelingen ben ik van mijn nekklachten afgeholpen. Een top-team

Job

De slaaptherapie heeft mij enorm geholpen om sneller in slaap te komen en rustiger te slapen. Ik raad dit iedereen aan. Bedankt!

Remco

Mijn angsten zijn een stuk minder door de inzet van hypnotherapie. Ik was vooraf wat huiverig omdat hypnotherapie wat zweverig overkomt, maar op advies van de psycholoog ben ik toch gestart met hypnotherapie. Achteraf was het helmaal niet zweverig en heeft het mij geholpen.

Diana

In november kreeg ik Corona. Eerst viel het reuze mee, maar later ben ik een aantal dagen opgenomen geweest in het ziekenhuis. Nadat het virus uit mijn lichaam was kon ik nog geen rondje om het huis lopen. De professionals van Novum Zorg hebben mij fysiek en mentaal weer op de rit gekregen. Ik kan al weer een stuk fietsen en boodschappen doen. Ik heb al heel wat trainingen in de trainingsruimte gehad. Het is een gezellig team waar ik graag naar toe ga. Ga zo door Novum Zorg!

Bert

“Ik had plots van de ene op andere dag veel pijn in mijn rug. Ik kom normaal vaak bij Kirsten voor mijn hoofdpijnklachten, dry needling helpt dan vaak goed.
Nu was ik bij Lidewij en die heeft mij goed begeleid en heb bijna geen rugklachten meer. Ze helpt mij mijn werkzaamheden nu  verder uit te breiden.”

Peter Martinus